maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lomarepsahdus, mutta ne tulokset

Loppuloma meni tosi kovalla vauhdilla ja kirjoittelu jäi kokonaan muutamaksi päiväksi! Nyt kuitenkin back in business, monessakin asiassa. 

Aloitetaan vaikka tuosta repsahduksesta. Vietin yhden baari-illan Levillä, no söin kyllä kiltisti iltapalarahkani baaripöydässä enkä juonut yhtään annosta alkoholia, valitsin kokis-lightia. No menikö myöhään? No meni. Tai ehkä aikaseen ennemminkin. Nukkumaan menin aamulla kasilta, kun olin ensin syönyt aamupalan, myös ohjeen mukaan. No loppupäivä menikin vähän siinä ja tuossa, kun en oikein itsekän tiennyt olinko hereillä vai nukuinko. Sorruin sitten tähän "samaan konkurssiinhan se menee" -ajatteluun ja seuraavakin päivä meni pyllylleen, kun tarjoutui mahdollisuus syödä ulkona ja täti tarjoaisi. Yritin kuitenkin valita terveellisesti. Jäi yritykseksi. Ups. Lauantaina oli naisten päivä. Silloin ruokana oli kanasalaatti, joka periaatteessa sopii ruokavalioon, tosin en punninnut sitä ja sen jälkeen söin palan mutakakkua. Mutta muuten pysyin erossa herkuista. Se on minusta ihan hyvin! Eilen, eli sunnuntaina en sitten taas syönytkään juuri mitään. Lepäilin ja makoilin ja nukuin, joten nälkä ei ollut mikään hurja. Eihän silloin kukaan muista syödä?

Tänään palasin ruotuun kuitenkin. Söin aamupalan. Ja lounaan ja välipalan. Lounaan söin kyllä koulun salaattibaarista, kun ei sattunut kotona olemaan valmiina evästä. Mutta se annos sopii ihan hyvin dieettiin, kunhan valitsee salaattiin sallittuja rehuja. Sitä paitsi sieltä saa lohta. Nyt on taas intoa täynnä tai ehkä puoliksi täynnä, niin eiköhän näillä mennä vapaasyöntipäivään asti :D

Ajattelin sitten illalla, että motivaatioksi itselleni punnitsen itseni ja teen vähän mittauksia heti aamulla. No oli niin kiire, että mittasin vain yhdestä kohtaa ja kävin puntarilla. Navan kohdalta oli lähtenyt 2,5 cm jotain pois, toivottavasti rasvaa, ja painoa oli 2,7 kg vähemmän kuin ensimmäisenä maanantaina. Hassua. Ajattelin, että olisin vain lihonut :D Mutta hyvä näin, motivoi tuokin.

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti