keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Tankkauspäivä. Cheat day. Huijauspäivä. Syö mitä haluat -päivä. Vapaasyöntipäivä.

Niinpä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja täytyy myöntää, että kyllä minäkin sitä odottelin! Suunnittelin mietin ja ajattelin, mitä kaikkea vaan PITÄÄ MUISTAA SYÖDÄ! No soinkö puoliakaan niistä eväistä, mitä olin suunnitellut? En.

Mutta sen, mitä olin oikeasti odotellut, oli aamupuuro! En tiedä, kuinka outoa on se, että 21-vuotias nainen rakastaa aamupuuroa ja oli surullinen, kun huomasi, että siitä pitää luopua. Näin kuitenkin on ja menin illalla aikaisin nukkumaan vain siksi, että aamu ja aamupuuro tulee nopeammin! Ja sitä olikin ihan kunnollisen kokoinen annos, 70 grammaa kaurahiutaleita! Kaiken lisäksi puuroon sai laittaa hilloa! Lautanen ja masu tulivat kyllä täyteen!


Puuroannos, joka maistui ehkä parhaimmalta ikinä!

Tankkausta varten oli annettu tarkat ohjeet, mutta vaihtoehtona oli toteuttaa päivä, kuten itse haluaa. Valitsin tietysti oman pään mukaan menemisen. Kukaan ei tainnut yllättyä. Pidin muutenkin vapaapäivän koulusta ja vietin kivan, rennon päivän itseni, veljeni ja hänen tyttöystävänsä sekä myöhemmin vielä äitin, äitin kaverin, tätin ja mummun kans. Pakko sanoa, että oli tosi mukava päivä!

Kävin siis isoveljen ja tämän tyttöystävän kanssa lounaalla opiskelijaravintolassa. Ja oli ihanaa napata lautaselle riisiä ja porsaanleike ja päälle kastiketta! Ja kylkeen vielä sämpylä. Ja juomaksi tietenkin sitä suurta rakkauttani, MAITOA <3 Otin mää myös salaattia. Vähän.

Lounas. Lasissa maitoa <3
No lounaalta tietenkin matka jatkui Makuunin irttarihyllyille! Namnam! Mukaan lähti pään kokoinen pussi karsua! "IHANAA", ajattelin, mutta jouduin kokemaan pettymyksen, kun karkit ei maistuneetkaan niin hyvälle :( mutta söin niitä silti jonkin verran ja jaoin loput kanssaihmisten kesken!


Isoveli oli ton pussin herkullisuudesta vähän eri mieltä kuin minä!
Mutta nuo karkit on mun rakkaus! Ne sentään maistu yhä hyvältä!
Illalla söin sitten vielä mummun savustamaa lohta, salaattia, perunasalaattia ja patonkia. Näistä ei kuvamateriaalia ole, mutta vannon, että söin yksikseni ainakin yhden kokonaisen valkosipulipatongin! Ja kun kyseessä oli mammani yllärietukäteisviiskymppiset, niin oli tietty pakko syyä kakkua kans! Ja juoda jättimäinen ämpärillinen kahvia maidolla, NAM!

Puuttuko meiltä nolla?

Illalla oli kyllä hyvä käydä masun viereen nukkumaan! 

Viime viikolla oli kyllä paljon muutaki äksöniä! Käytiin kotikaupungin exculla opiskelukamsujen kanssa. Vierailtiin Oulun energialla ja Fermionilla. Molemmat vierailut oli mielenkiintosia, etenki Fermion oli tosi hyvä :) Mutta tärkeintä tuossa päivässä oli kuitenkin tämä:

Maailman komeimmat haalarit!

Ja aurinko paistaa!

Näitten lisäksi hemmottelin lauantain vielä itseäni rakkausystävän seuralla ja hyvällä leffalla:


Ikuiset lapset ja ihana leffa!

Viime viikko oli ihana! Tässäkään viikossa ei tähän asti ole ollut valittamista! Treenejä keventelin tähän viikkoon vähän kipeän takareiden ja pakaran takia. Luulen, että keventely tekee kyllä ihan hyvää, kun treeni tahti on ollut aika tiivistä! Kunnolla kehonhuoltoa ja venyttelyä ja mukavia kevyitä treenejä!

-Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti