torstai 20. helmikuuta 2014

Etukäteisfiiliksiä ja lähtökohtia

Tänään ne sitten tuli. Ensimmäiset kuuden viikon superdiettaajien ruoka- ja treeniohjelmat. Ja siltähän ne näytti, että piti innostua vielä vähän lisää. En kyllä tiiä, miten se on edes mahollista! En meinaa jaksaa odotella ensi maanantaihin, että pääsen aloittamaan!

Ajattelin vähän avata mun omia lähtökohtia, syitä ja motivaattoreita tähän projektiin. Varmaan niitä on ihan hyvä saada itsellekin selvemmäksi ennen kuin homma tosissaan alkaa. Tavoitteita en ole vielä asettanut, mutta niistä voisin sitten kirjoitella erikseen myöhemmin.

Lähtökohtahan on se, että ylimääräisiä kiloja on riittämiin. Omin neuvoin ja oikeasti voin sanoa, että todella helpostikin olen päässyt eroon vähän reilusta 15 kilosta. Niinhän se on, että kun läskiä on paljon niin helpommin se siitä lähtee. Nyt on kuitenkin jonkin aikaa junnannut paino ihan paikoillaan, senttejä on jonkin verran lähtenyt, mutta siinäkään ei muutamaan viikkoon ole tapahtunut muutosta. Koen siis, että nyt tarvitaan jotain ohjeita henkilöiltä, jotka tästä asiasta oikeasti tietää. Lopullinen innoittajani juuri FitFarmin kuuden viikon superdieetille oli kaverini, joka on saavuttanut kuuden viikon aikana tosi hyviä tuloksia! Niinpä yhtenä unettomana yönä päädyin kännykälläni FitFarmin nettisivuille ja huomasin, että seuraava superdieetti alkaa ensi maanantaina. Päätin, että nyt on just se aika, kun mää kokeilen tätä! Käynnistin koneen ja ilmottauduin. Niin helppoa se oli.

Olen koittanut kertoa asiasta omille kavereilleni ja perheelle. Parasta, kun joku tietää, niin huijaaminen ja lipsuminen on vaikeampaa! Uskon myös, että aika moni jaksaa tsempata, jos meinaa itellä pettää kantti. Ei sillä, ettenkö luottais omaan itteeni ja siihen, että pystyn pitämään kurin, kyllä mää pysyn. Kuus viikkoahan seisoo vaikka päällään ;) ainaki melkein! En kuitenkaan ole ikinä aiemmin ollut vastaavalla dieetillä tai noudattanut muutenkaan hirveän tarkkaa ruokavaliota. Tämä on siis myös jonkinlainen itsensä haastamis- ja testataan kestääkö se kantti -projekti.

Tällä hetkellä treenaan aika paljon. Lähinnä käyn ryhmäliikuntatunneilla ja niitä saattaakin helposti kertyä 8-10 viikkoon. Se on paljon kyllä, enkä ole ehkä ajatellutkaan, kuinka paljon, ennen kuin nyt, kun sen tuohon kirjoitin. Ryhmäliikunnoista lemppareita on BodyPumpit, RPV:t ja eri tanssilajit. Mietinkin aika paljon juuri sitä, miten saan treeniohjelmastani järkevän. Haluan kuitenkin tehdä ohjeen mukaan, mutten millään haluaisi jättää etenkään tanssitunteja väliin. No pitää miettiä sitä tässä vielä ja kysellä vinkkiä, miten saan kokonaisuuden toimimaan.

Ruokapuolesta sen verran, että ruokaa on PALJON! En syö tällä hetkellä ollenkaan niin paljoa kuin ohjeissa näytti olevan. Siinä se ongelma onkin ehkä ollut, liian vähässä syömisessä. Syömisten suhteen meinaan pysytellä mahdollisimman tarkkana. Ei mitään sovellan nyt tämän näin ja tuon noin. Joskus voi tulla tilanteita, että ei yksinkertaisesti pysty hoitaa syömistä ohjeen mukaan, mutta pitää toivoa, että niitä tulee harvoin. Opiskelijana suurin ongelma lienee finanssipuoli. Syön itseni vararikkoon kuuden viikon aikana, mutta itseppäs olen polkuni valinnut. Näillä mennää. Ehkä äiti ja isi tulee vastaan, jos oikeen tiukaksi menee. Toinen asia, mika saattaa muodostua ongelmaksi on se muovirasioiden roudaaminen, siinä saattaa pää hajota. Mutta edelleen kuus viikkoa on lyhyt aika elämästä, kyllä ne rasiat mukana kulkee!

Sellasia alkufiiliksiä neljä yötä ennen alotusta!

-Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti