tiistai 18. maaliskuuta 2014

Treenionnea

Vitsi mää rakastan treenailua ja kaikkea siihen liittyvää! Musta on ihanaa suunnitella ja miettiä, mitä tekisin salilla, kirjata ylös painoja ja toistomääriä, huomata, että oijoi, tein isommilla painoilla kuin viimeksi. Tykkään myös pakata treenikassia ja valita hyllystä, millä topilla ja trikoilla tänään urheilen. On kivaa punnita palkkarijauhe sheikkerin pohjalokeroon ja sekoitella treenin aikana juotava juoma valmiiksi ennen salille lähtöä.

Perusvarustusta salilla

Parasta treenailussa on kuitenkin se fiilis, mikä tulee hyvän treenin jälkeen. Kun tuntuu, että pukkariin vievät portaat ei vaan onnistu jalkatreenin jälkeen tai suihkussa ei voi pestä hiuksia, kun ne kädet ei vaan nouse. Silloin tietää, että on tehnyt ja tuntee elävänsä. Ja ehkä ihan pikkuriikkisen toivoo kuolemaa :D Silloin on lupa näyttää ihan hirveältä ja kun on hikoillut kuin pikkuinen sika, muutkin tietää, että nyt on ollut hyvä treeni.

Kävin lauantaina tekemässä jalkatreenin ja voin kertoa, että vieläkin (tiistaina) on lähentäjät kipeät. Sunnuntai-iltana kävin kylläkin myös pumpissa ja kyllä oli hapokkaat kyykkysarjat, vaikka vähensin suosiolla painoa normaalista. Oon myös päättäny tehä jokaisen salitreenin päätteeksi jonkulaisen vatsalihastreenin. Myönnettäköön, että aika lyhyitä oon tehnyt, mutta ehkä se annetaan anteeksi, jos oikeasti teen niitä joka kerta. Ehkä. Ajattelin myös taas koittaa lisätä venyttelyä. Sille pitäisi vain koittaa löytää kunnolla aikaa.

Terkkuja hooverista ja todisteita vatsatreenistä.


Alotin venyttelytkin jo.


Luulin, että kevät oli jo täällä, mutta sitten kävikin näin.

Tämän viikon jumppailut aloitin eilen Sh'bamilla ja jatkan tänään olkapää-rinta-treenillä salilla ja sen jälkeen ehottomasti tän hetkinen lemppari tanssitunti JustDance. Ohjelmassa myös kandin kirjoittelua hirveällä raivolla ja dieetin tankkauspäivä! Niistä lisää myöhemmin :)

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti