tiistai 25. helmikuuta 2014

Pikkukemisti keittiössä

Nopeat kuulumiset ja fiiliksiä toiselta dieettipäivältä tulee tässä!

Ohjeitten mukaan siis menty puolitoista päivää ja masu on täynnä. Aamupalan vermeistä saa aikaan hyvän smoothien, jota tuleeki sitten ihan kunnon annos. Päälle puoli litraa, huhu! Pitää alkaa heräämään aiemmin, ettei joka aamu tarvii juosta bussiin :D Myös toisen isomman aterian syömiseen multa eilen kului niin paljon aikaa, että salille vievä bussi meinasi jättää, onneksi kerkesin. Ja nyt tiedän, että aikaa pitää varata kunnolla.

Aloitin eilen ohjeiden mukaiset treenitkin. Kävin siis salilla tekemässä toisen annetuista ohjelmista. Oli kyllä ihan hyvä treeni, mutta treenin aikana juotava juoma oli niin hirveän makuista, että meinasi nousta samantien takasin ylös. Mutta hitto sentään, minähän opettelen siitä tykkäämään. Tai no, maistelen ainakin sen 10 kertaa.

Kokonaisuudessaan fiilis on tosi hyvä. Nälkää en oo nähny ollenkaan, mikä on hyvä kanssaeläjien kannalta. Treenailukin lähti hyvin eilen käyntiin ja tänään jatkuu kahvakuulatreenillä. Uskon, että jaksan kyllä tehdä näitä salitreenejä, kunhan pääsen myös ryhmäliikuntoihin. Hirveällä raivolla siis kuntosalin täydelliseen valtaukseen!

Sitten päästään tähän kemistin ongelmaan. Kun kaikki ruuat punnitaan, niin siinähän käytetään aina väliastiaa ja usein sitä evästä pitää käyttää aika monessakin astiassa ennen suuhun päätymistä. Sitä ruokaa jää aina sinne astioitten pohjille, mistä seuraa tietenkin se, että suuhun sitä päätyy vähemmän. Tiiän, että ne määrät on pieniä ja monikaan ei tuu ajatelleeksi koko asiaa. Mutta se on totta. Luulen tämän johtuvan kuitenkin kemistin tarpeesta saada kaikesta analyysikelpoista. Naurakaa vain. Nauran itsekin.

-Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti