maanantai 24. helmikuuta 2014

Päivää ennen dieettiä

Tänään olen aloittanut dieettini menestyksekäästi kaatamalla aamusmoothieni osaksi pyödälle. No onneksi siitä jäi masun täytteeksikin. Oli nimittäin kova nälkä!

Eilisen päivän eli "viimeisen normaalin päivän" vietin hyvässä seurassa keilaillen ja tietenkin syöden hyvin! Pakko mainita, että voitin keilailuturnauksen yllättäen itsenikin huimalla määrällä täyskaatoja.

Taidonnäyte. En tainnut osua tuohon yhteen keilaan.
Keilausta kutsuimme urheilusuoritukseksi, jonka jälkeen on hyvä nauttia kunnon ateria. Suunnaksi siis Amarillo! Eikä kyllä tyydyttä mihinkään yhteen ruokaan. Syötiin pitkän kaavan mukaan, aloittaen alkuruuasta ja päättyen jälkiruokaan. Pää ruuan jälkeen maha oli niin täynnä, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin syödä jotain makeaa ähkyä helpottamaan. Seuraava kuvasarja kertoo lisää ruokailusta.


Illalla mun piti vielä mennä kaverin synttäreille. Voin kertoa, että ei mahtunut yhtään palaa kakkua tähän neitiin tuon äpöstyksen jälkeen. Eikä kyll mitään muutakaan syötävää koko iltana.

Pitkän mietinnän ja pohdinnan jälkeen, päädyin siihen, että julkaisen jonkinlaisia muutoskuvia. Tykkään itse lukea enemmän blogeja, joissa kirjoittaja on omana itsenään ja julkaisee myös kuvia. Kuvien julkaiseminen ehkä toimii myös jonkinlaisena motivaattorina. Joten tässä tulee aloituskuvat!


-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti