tiistai 13. toukokuuta 2014

Huominen on huomenna, mutta sen puolella ei silti enää syödä

Lauantaina päätin aloittaa sakerittoman maanantaina ja harkitsin jopa detox-tyylistä ruokavaliota. Luovuin detox ajatuksesta ja päätin ottaa käyttöön superdieetin ruokavalion.

Pieniä muutoksia aiemmin käyttämääni ruokavalioon tein kuitenkin. Aamuisin aion syödä aamupuuron, se vain on niin hyvää ja minusta hyvä aamupala. Eli aamupala menee kaurapuuro-raejuusto-mehukeitto/marjat -kombolla toistaiseksi. Lisäksi jos ja kun rahka potkii takaisin ylös heti nielemisen jälkeen, voin syödä sitä Lidlin ihanaa rahkajogurttihässäkkää. Protskuja on vähän vähemmän, mutta hiilareiden määrä kutakuinkin sama. Muuten mennään aika tiukkaan ohjeiden mukaan. Ja päätin, että juhannukseen asti voi olla tiukemmalla linjalla. Ja ilman niitä herkkuja! Jätskiä ehtii kyllä syyä juhannuksen jälkeenki ;)

Vielä en oo päättäny teenkö joka viikko superin mukaan ruokavaliomuutoksia. Viimeksi olin pari viimeistä viikkoa niin loppu, kun treenasin oman mieleni mukaan ja huomattavasti enemmän kuin dieetin ohjelmat neuvoo. Ei siis välttämättä ole järkevää vähentää ruokamäärää niin pieneksi, mutta katsellaan mitä se kroppa sanoo.

Kun tietää, että tällainen suuri ponnistus alkaa seuraavana päivänä eli HUOMENNA, on varmaa, että sen yhden päivän ajan homma leviää täysin käsiin. Ainakin omalla kohdallani voin kertoa, että näin kävi.

Äitien päivän kunniaksi käytiin mummulla syömässä. Siinä kohtaa kaikki langat oli vielä ihan handuissa. Söin perunan, lihamureketta ja paljon salaattia. Otin jäätelöä ja marjoja jälkkäriksi kohtuudella. Okei ja yhden palan kääretörttua. Illalla päätetiin lähteä kaverin kanssa leffaan. Hän päätti myös alkaa sokerittomalle ja muutenkin terveelliselle ruualle. Henkistä tukea, kaveri samaan veneeseen, jes:) No mutta koska huominen on huomenna niin:

Koska olihan meillä puoli tuntia aikaa ennen leffan alkua! Pizza puoliksi, eipähän tarttetta poppareita!

Ja ainahan leffaan pitää karkkia ostaa!

Onneksi kuitenkin samainen murunen jäi luokseni yökylään ja aamulla homma näytti jo aika mallikkaalta, kun Oulujoen varressa eteni oikein reipas aamulenkki! Kestoa lenksulla oli hippasen reilu tunti ja sen jälkeen maistui kyllä kaurapuuro raejuuston ja mehukeiton kanssa hyvältä!

#aamulenkkiselfie #puuronaamat

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti