lauantai 10. toukokuuta 2014

Oman itseni soimaamista ja matka pään sisälle

Aaargh! Otin äsken muka jotain "muutoskuvia", voi taivas! Mikä MUUTOS? Ei ollut tapahtunut mitään! En oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, sen verran oli surkeaa katseltavaa muutos yli kahdessa kuukaudessa. Jotain pientä jooo oli tapahtunut, mutta silti. Täytyy kyllä myöntää, että onhan homma sen superin jälkeen aika ajoin vähän karannut käsistä. On uponnut karsuja, suklaata ja muita herkkuja ja siihen päälle vielä oon juonu siidereitä, lonkeroita ja muuta alkoholia! 

Onnellinen oon siitä, että pienenpieni muutos oli tapahtunut positiiviseen suuntaan. Ja siitä, että kaikki on oikeasti itestä kiinni. Kuvien katselusta syntyi kuitenkin semmoinen raivo ja motivaatio, että saatte olla varmoja, että pääsen tästä sokerikoukusta eroon! No, miten? Seuraavassa vähän ajatuksen kulkua tältä aamulta, kuvien kattelun jälkeen.

Herranjumalaapua!! Mää luulin, että ois ollu parempi tilanne! HYI!

No söinhän mää just aamupalan ennen ko otin kuvat! Ei se kyllä niin paljon vaikuta, älä selittele!

Voi hitto! No, eikai se auta. Tästä on suunta vaan ylöspäin. Tai no toivottavasti kaikki numerot menis enemmänki alaspäin.

Mitä pitäis tehä? Ainaki jätän nyt ne sokerit pois. Oikein keskityn siihen. Ja KUNNOLLA! Ja pakko pysyä tuossa jääkaapin oveenkin kiinnitetyssä ruokavaliossa. 

Onneks ei oo niitä kesätöitä. Voi keskittyä yhteen asiaan kerrallaan! Pitäähän mun kyllä opiskella, mutta se nyt menee, opiskelinhan mää superinki aikana. Sillon kyllä lintsasin välillä. No nyt en lintsaa!

Huomenna on se pirun äitienpäivä! Voi hitto! No, sen jälkeen on maanantai! Maanantaista on hyvä alottaa! Tai ei sittenkään. Pitää aloittaa heti. 

Pitäiskö tehä sellanen detox-juttu samaan syssyyn? Se vois olla semmonen hyvä alkupotkasu taas kerran. Googlaanpa niistä.

Joo emmä kyllä mitää yrttisettejä ala syömään. Mutta kiinnostais kyllä kokeilla tota maidotonta ja gluteenitonta. Vaikka kaurapuuroa haluan kyllä syödä. Detoxilla sita saaki syyä. Ainakin tuon ohjeen mukaan. Jos otan vaan tuosta nuo ruoka-aineet, mitä saa käyttää ja mitä pitää välttää. Joo niin mää teen.

Alotan sen sittenki maanantaina. Mutta en silti syö huomenna paljon kakkua.

Tästä pitää tehdä julkista. Onko se tarpeeksi julkista, jos kirjoitan sen blogiin? On se.

Nyt ollaan takaisin tässä hetkessä. 

Pullistelin just hauistani. Se on ehkä vähän kuitenkin kasvanut! ONNEKSI! Tahdon kivat lihakset käsivarsiin. Ja paljon voimaa! :D Noin se ajatus välillä karkaa!

Nyt se on siis julkista! Maanantaina eli ylihuomenna alkaa mulla sokeriton elämä. Mietin vielä vähän tuota detoxia ja sen toteutusta. Kerron sitten, millaiseen ratkaisuun päädyin! Mutta te jotka luette ja tunnette mut niin ette sitten anna mun syyä niitä karkkeja tai muuta sokeria! Ainakaan kahteen viikkoon. Tai kolmeen. 20 päivää on hyvä aika! Eli kolmannen viikon sunnuntaina voitte lopettaa sen näpeille läpsimisen. Sitä ennen väkivalta on sallittua.

-Anna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti