maanantai 7. huhtikuuta 2014

Back to business

Voi tätä onnen määrää, kun parin viikon löllöttelyn jälkeen neiti pääsi taas urheilun makuun! Viimeiset kaksi viikkoa meni siis ihan völlätessä treenien suhteen. Ensimmäisen löllöviikon pidin tietoisesti, olin mennyt niin kovaa jo jonkin aikaa, että päätin vähän kevennellä. Jälkimmäinen taas tuli vähän kuin vahingossa, kun alkuviikko meni puolikipeänä ja loppuviikko oli yhtä hulinaa, että ei vain yksinkertaisesti kerennyt. Vaikka kerkesin kyllä makoilla sohvalla.. Tää on tää mun logiikka! No, mutta se on mennyttä se ja uusi lehti on käännetty.

Viikonlopun aikana käänsin jo ajatuksia tulevaan viikkoon, treenitahdin muutokseen ja uuteen ruokavalioon. Totesin, että superdieettiruuissa on mun kulutukseen nähden liian vähän energiaa. Karkeasti laskettuna ruuasta tuli sellainen 1500 kcal ja kulutuksen ollessa sen 1400 kcal joinakin päivinä niin ei kyllä illalla treenien jälkeen olo ollut yhtään millään tapaa energinen niinkuin treeninjälkeen yleensä. No tein sitten vähän niinkuin oman pään mukaan itselleni ruokavalion käyttäen kuitenkin pohjana tuota SD:tä. Ja sitä paitsi viime viikkohan oli viimeinen dieettiä muutenkin, joten omat aivot oli otettava käyttöön jokatapauksessa. Samalla suunnittelin myös tän viikon treenit ja ahhh, kuinka ihana olo, kun tietää, että pääsee käyttään lihaksia just silleen ku ite tykkää! Ohjelmassa siis pumppia, RPV:tä, kaikki ihanat tanssitunnit ja jotta voin kehua parantaneeni tapani venyttelyn suhteen, lisäsin ohjelmaan myös venyttelyjä ainakin kolmelle päivälle!

Tällaset hienot lappuset askartelin itelleni jääkaapin oveen muistutukseksi, mitä syyään millonki.

Tänään siis palasin tositoimiin monessakin mielessä! Ensinnäkin siinä mielessä, että kävin pumpin, sh'bamin ja venyttelyn. Toiseksi menin kävellen salille. Se on tositoimiin palaamista siksi, että talven ajan kävelin salille. Reippaana, melkein joka päivä. Kolmas asia on sitten se itsensä nolaaminen. Jos jossain, niin siinä olen hyvä :D

Näin reippaana virne naamalla tallustelin pumppaileen tänään!

Sitten siihen hölmöilyyn! Tapahtuma herätti hilpeyttä ainakin Hukan henkilökunnassa. Omistan siis kaksi SmartShake-sheikkeriä, joissa on ne kivat pienet kupit joihin voi laittaa protskujauheen odottamaan sheikkailua. No olin taas punninnut jauheet sinne pohjakuppiin ja pumpin jälkeen onnellisena kippasin ne itse sheikkeriin ja plop, tiputin sen kupin mukana sinne! Sormilla kaivaessa se meni vain syvemmälle. Yritin aurinkolaseilla, pinnillä, kynällä ja jopa käänsin koko systeemin ylösalaisin ja hakkasin pyötää vasten, eikä tapahtunut mitään! Nöyränä tyttönä sitten menin "respaan" ja pyysin lainaksi saksia! Kolme Hukan työntekijää siinä ihmetteli ja naureskeli mulle ja mun kanssa. Yksi heistä keksi, että veitsi voisi toimia! Hän haki veitsen ja sain protskuni! Kiitos vain huipusta palvelusta Hukkaan!

Näin siinä siis kävi!

Onneksi en yleensä osaa suhtautua vakavasti itseeni, joten selvisin tästä hyvillä nauruilla ja instagram-päivityksellä ;)

-Anna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti